Όροι Χρήσης

  • Ταυτότητα της επιχείρησης

Το betgatoni.gr είναι μία ηλεκτρονική σελίδα αθλητικής ενημέρωσης, ειδησεογραφίας και ανάλυσης στοιχηματικών προβλέψεων. Η ως άνω ηλεκτρονική σελίδα δραστηριοποιείται στο χώρο των σπορ και ειδικότερα του ποδοσφαίρου. Οι ήδη υπάρχουσες καθώς και οποιεσδήποτε νέες υπηρεσίες συμπεριληφθούν στην ιστοσελίδα betgatoni.gr υπόκεινται στους παρόντες όρους & προϋποθέσεις χρήσης. Η επίσκεψη στην ιστοσελίδα betgatoni.gr αποτελεί για τους επισκέπτες ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων χρήσης. Το περιεχόμενο του betgatoni.gr  δεν μπορεί να θεωρηθεί πρόταση ή συμβουλή για παρακίνηση ή καθοδήγηση προς το τζόγο. Η ιστοσελίδα betgatoni.gr, παρέχει πληροφορίες, ειδήσεις, άρθρα, διαφημίσεις και άλλα στοιχεία, αποκλειστικά συμβουλευτικού, πληροφοριακού, διαφημιστικού χαρακτήρα, μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δε φέρει καμία ευθύνη για τις επιλογές οποιουδήποτε αναγνώστη. Σε περίπτωση που οι αναγνώστες προβούν σε στοιχηματισμό, τότε οι ίδιοι θα φέρουν τον κίνδυνο και την ευθύνη για ενδεχόμενη οικονομική τους ζημιά, αφού το betgatoni.gr δεν παρέχει σε καμία περίπτωση εγγύηση στους αναγνώστες για τα προγνωστικά και τις ειδήσεις που δημοσιεύει, αλλά μόνο προσωπικές κρίσεις. Το betgatoni.gr δεν προσφέρει καμία υπηρεσία διεξαγωγής στοιχηματικών παιγνίων, ούτε διεξαγωγής στοιχήματος μέσω αυτού παρά μόνο κάνει αναλύσεις και προγνώσεις πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του αγώνα.

  • Πνευματικά Δικαιώματα

Το σύνολο του περιεχομένου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του betgatoni.gr, προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας και διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αντιγραφή, δημοσίευση, επίδειξη και εκμετάλλευση οποιουδήποτε μέρους του περιεχομένου των υπηρεσιών, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του betgatoni.gr.

 

  • Διαφημίσεις – συνδέσμοι με ιστοσελίδες

To betgatoni.gr παρέχει στην ιστοσελίδα του χώρο για προβολή προϊόντων ή υπηρεσιών μέσω banners ή links. Το betgatoni.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω «δεσμών», hyperlinks ή διαφημιστικών banners και δεν παρέχει καμία εγγύηση για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που εμφανίζονται και συνεπώς δεν φέρει καμία ευθύνη για κάθε οικονομική ζημιά που τυχόν θα προκύψει από τη συναλλαγή με τους προβαλλόμενους μέσω αυτών, αφού οι αναγνώστες θα φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για τη συναλλαγή τους με αυτούς. Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Όλα τα hyperLinks που θα εμφανίζονται στον δικτυακό τόπο το betgatoni.gr δεν αποτελούν προτάσεις ή παρακινήσεις για να τις επισκεφθούν και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι το betgatoni.gr ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο και δεν έχει καμία ευθύνη για την επικοινωνία του αναγνώστη/επισκέπτη με τους τρίτους παροχείς υπηρεσιών που διαφημίζονται στο betgatoni.gr και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.

  • Αποποίηση ευθύνης

Το betgatoni.gr δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οι servers μέσω των οποίων τα περιεχόμενά του τίθενται στη διάθεση των επισκεπτών/αναγνωστών, δεν περιέχουν «ιούς» ή άλλα επιζήμια συστατικά. Οποιαδήποτε ζημιά προέλθει εξ αιτίας των παραπάνω το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/αναγνώστης και σε καμία περίπτωση το betgatoni.gr.

  • Προστασία Ανηλίκων

Το betgatoni.gr απαγορεύει αυστηρά την χρήση των υπηρεσιών του σε άτομα που είναι κάτω των 18 ετών (ανήλικοι) και υπογραμμίζει ότι η χρήση των υπηρεσιών του προσφέρεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε ενήλικες. Σε περίπτωση χρήσης των υπηρεσιών του betgatoni.gr από ανηλίκους την ευθύνη έχουν αποκλειστικά και μόνον οι κηδεμόνες αυτών των χρηστών, οι οποίοι έχουν την υποχρέωση να προστατεύουν τα παιδιά από τις υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου αλλά και από πολλών άλλων ιστοσελίδων του διαδικτύου.

  • Διεύθυνση IP

Η διεύθυνση ΙΡ καθορίζεται από τον πάροχο (Internet Provider) της σύνδεσης μέσω της οποίας ο Η/Υ του επισκέπτη-χρήστη-συνδρομητή έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια στο betgatoni.gr. Η διεύθυνση ΙΡ κρατείται για τεχνικούς λόγους, καθώς και για θέματα που άπτονται της ασφάλειας των συστημάτων του betgatoni.gr (server, data base, web tv, δικτύου κ.α), ενώ παράλληλα αξιοποιείται για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων. Η ΙΡ πρόσβασης του χρήστη στις σελίδες του betgatoni.gr δύναται να παραδοθεί στις αρμόδιες αστυνομικές ή δικαστικές αρχές, εφόσον ζητηθεί, στην περίπτωση που ο χρήστης προβαίνει σε πράξεις ή δημοσιεύσεις περιεχομένου που παραβιάζουν τους νόμους του Κράτους.

  • Προσωπικά δεδομένα

Σας γνωστοποιούμε ότι δεν πραγματοποιείται λήψη και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων επισκεπτών. Σας γνωστοποιούμε, τέλος, ότι τηρούνται στοιχεία για την επισκεψιμότητα του δικτυακού τόπου για στατιστικούς λόγους, που είναι ανώνυμα και δεν εξατομικεύονται ανά επισκέπτη.

  • Υπεύθυνος στοιχηματισμός

Όλα τα τυχερά παιχνίδια μπορούν να προκαλέσουν εθισμό, γι αυτό οι χρήστες απαιτείται να τηρούν πολιτική ορθής χρήσης και να συμμετέχουν σε αυτά με σύνεση και υπευθυνότητα. Σε περίπτωση που εμφανιστούν συμπτώματα εθισμού σε εσάς ή κάποιον γνωστό σας, προτρέπουμε να επικοινωνήστε άμεσα με το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) στις Γραμμές Βοήθειας 1114 και 1145.

  • Αποποίηση cookies

Η ιστοσελίδα betgatoni.gr δύναται να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη/χρήστη κατά την επιλογή ορισμένων υπηρεσιών και υποσέλιδων του δικτυακού τόπου ΜΟΝΟ εφόσον ο χρήστης ενεργοποιήσει την αντίστοιχη επιλογή κατά την εισαγωγή των στοιχείων του στις παραπάνω ιστοσελίδες.

  • Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης της διαδικτυακής πύλης, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή  τους διέπονται  από το εθνικό δίκαιο, το κοινοτικό δίκαιο και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων διαπιστωθεί ότι είναι αντίθετη με το ως άνω νομικό πλαίσιο ή καταστεί εκτός ισχύος, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του διαχειριστή του betgatoni.gr και του επισκέπτη/ χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει  ενσωματωθεί σε αυτή. Με το παρόν συμφωνείται ρητά ότι οι διαφορές που τυχόν προκύπτουν από την εφαρμογή των παρόντων όρων και την εν γένει χρήση της ιστοσελίδας betgatoni.gr από τον επισκέπτη ή χρήστη αυτής, εφόσον δεν επιλυθούν φιλικά, διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και υπάγονται στη δικαιοδοσία των Δικαστηρίων της Αθήνας. Για οποιαδήποτε επικοινωνία με το διαχειριστή της ιστοσελίδας betgatoni.gr παρακαλούμε αποστείλατε ηλεκτρονική επιστολή. Επίσης αν έχετε διαπιστώσει οποιαδήποτε προβλήματα στο περιεχόμενο του κόμβου που άπτονται νομικών ή ηθικών θεμάτων, ειδικότερα όσον αφορά στην αναπαραγωγή του και τη χρήση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, παρακαλείσθε να μας ειδοποιήσετε, στέλνοντας ηλεκτρονική επιστολή.