Στοιχηματικές Εταιρείες

Το online στοίχημα έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας εδώ και αρκετά χρόνια. Ακόμα και στην Ελλάδα, που η ενασχόληση με το ίντερνετ και η λογική του να παίζει κανείς διαδικτυακό στοίχημα δεν αντιμετωπίστηκε με μεγάλη αποδοχή στην αρχή, πλέον η πλειοψηφία των παικτών έχει δοκιμάσει να ποντάρει σε online στοιχηματική εταιρεία.

Πώς θα επιλέξει, όμως, ο παίκτης την κατάλληλη στοιχηματική εταιρεία για τον ίδιο; Υπάρχουν κάποια πράγματα, που θα πρέπει κανείς να προσέχει και τα οποία θα αναφέρουμε παρακάτω.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ:

Ο Stoiximan είναι αναμφίβολα η Νο1 εταιρία της αγοράς. Διαθέτει φιλική πλατφόρμα, μεγάλη γκάμα αγορών pre-game αλλά και στο live, όπως και κορυφαίο mobile με εφαρμογές android και ios. Συναλλαγές απευθείας με ελληνικές κάρτες, άμεσες αναλήψεις και πολλές προσφορές είναι μερικά ακόμα ατού του.

Το νέο website της Winmasters που αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και είναι συμβατό με όλες τις συσκευές πλοήγησης (desktop, mobile, tablet), περιλαμβάνει καινούργια προϊόντα και εξελιγμένες υπηρεσίες, υποσχόμενο σε όλους τους παίκτες μία ξεχωριστή στοιχηματική εμπειρία!

Το νέο site της Sportingbet είναι πολύ εύχρηστο και φιλικό προς τον πελάτη χωρίς πολλά περιττά, με εύκολο μενού και κατατοπιστικές εικόνες για να βρεις το στοίχημα που ψάχνεις εύκολα.  Επίσης το ότι παρουσιάζονται τα πιο δημοφιλή αθλήματα και πρωταθλήματα ξεχωριστά, κάνει την εύρεση των σημαντικών γεγονότων πολύ πιο εύκολο.

Η Vistabet διαθέτει εκπληκτική πλατφόρμα με πλούσιο Live stoixima μενού, με υψηλότερα όρια πονταρίσματος σε σχέση με τις περισσότερες εταιρείες, Live Streaming αγώνες με όλα τα μεγάλα γεγονότα της κάθε ημέρας (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλευ, γκολφ, φόρμουλα 1, βελάκια, ΝΒΑ κλπ).

Η Goalbet δρύθηκε το 2009 και ξεχωρίζει μέσα στην ανταγωνιστική αγορά του στοιχήματος, μεταξύ άλλων, χάρη στις καλές αποδόσεις που προσφέρει, και την παροχή ζωντανής μετάδοσης αγώνων (live streaming) μέσα από τη στοιχηματική της ιστοσελίδα. Παράλληλα με το online στοίχημα και τα παιχνίδια τύχης που διεξάγονται ζωντανά (TVBet), η Goalbet διατηρεί πλέον και καζίνο για τα μέλη της από την Ελλάδα.