Βασικοί Κανόνες Στοιχηματισμού

Παρακάτω, ακολουθούν ορισμένοι βασικοί κανόνες στοιχηματισμού που αν τους ακολουθήσετε, μπορείτε να βγείτε μακροχρόνια κερδισμένοι.


1. Διαχείριση Κεφαλαίου
Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε πόσα αντέχει η τσέπη μας. Κάθε παίχτης πρέπει να έχει ένα προσωπικό εβδομαδιαίο ή μηνιαίο όριο.

2. Πειθαρχία
Επειδή το στοίχημα μπορεί να δημιουργήσει διάφορα συναισθήματα, θετικά και αρνητικά, θα πρέπει κανείς να είναι πολύ πειθαρχημένος ώστε να μην παρεκκλίνει της προκαθορισμένης πορείας, που έχει θέσει για τον εαυτό του, όποιο κι αν είναι το συναίσθημα της στιγμής.

3. Στρατηγική
Ο σωστός σχεδιασμός και η στρατηγική δεν είναι συνήθως κάτι τόσο διασκεδαστικό για τους περισσότερους, αλλά είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό μακροπρόθεσμης επιτυχίας. Ο κατάλληλος προγραμματισμός συνήθως περιλαμβάνει τη χρησιμοποίηση ενός κατάλληλου κεφαλαίου προς στοιχηματισμό και μια στρατηγική σταθερού πονταρίσματος.

4. Υπομονή
Η υπομονή μας υπενθυμίζει ότι δεν έχουμε κερδίσει όλα τα χρήματα με τη μία. Υπάρχει πάντα το επόμενο ματς, την επόμενη στιγμή, την επόμενη μέρα. Η κατανόηση αυτή αποτρέπει το ρίσκο και προστατεύει το κεφάλαιο μας.

5. Δεν υπάρχουν σίγουρα πονταρίσματα
Εδώ θα αναφέρουμε τη μεγάλη ατάκα του αείμνηστου Γιώργου Παρασκευά, του μεγαλύτερου γκουρού που υπήρξε στην Ελλάδα. «Το στάνταρ είναι μόνο ο θάνατος και οι φόροι». Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν «άχαστα» (π.χ. ακόμη και η Παρί Σεν Ζερμέν παίζοντας με δύο παίκτες παραπάνω, βομβαρδίζοντας την εστία της Ρεν και σπάζοντας τα δοκάρια, μπορεί να χάσει!).

6. Live betting
Ως επαγγελματίες παίχτες οφείλουμε να είμαστε επιφυλακή για τυχόν ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στο live στοίχημα. Αν π.χ. ένα φαβορί είναι ισόπαλο με μια αδύναμη αντίπαλο στο 70’ και την παίζει μονότερμα, είμαστε αναγκασμένοι να ποντάρουμε στο φαβορί.

Καλή επιτυχία σε όλους και καλά κέρδη!